Ställ ut på Nordens ledande livsstilsmässa inom hälsa

Under tre dagar samlas ledande och nya företag inom träning, kost, hälsa, yoga och skönhet på Allt för Hälsan, Nordens största event för en hälsosam livsstil. Här möter du hälsoprofiler, experter och inspiratörer som alla bidrar till att skapa den självklara mötesplatsen för alla som vill inspireras och lära sig mer om en aktiv och hälsosam livsstil.

Skapa nya affärsmöjligheter och knyt värdefulla kontakter genom att ställa ut på vår mässa. Besökarna, främst kvinnor mellan 30-45 år, kommer hit för att shoppa, uppleva och få ny kunskap om allt som rör hälsa och välmående. De vill prova de senaste träningsformerna, ta del av nyheter, få tips och råd från experter, och prata med dig om dina produkter.

Boka din monteryta redan idag eller skicka in din intresseanmälan. Missa inte chansen att vara en del av Allt för Hälsan och nå ut till en engagerad och hälsointresserad publik!

Vilka är våra besökare?

90%

Svarade att de kommer eller troligen kommer besöka oss igen

89 %

Av besökarna är kvinnor

85%

Svarade att de handlade något på mässan

Glad ung tjej i monter ler mot kameran

Bli utställare

Missa inte möjligheten att bli en del av vår mötesplats där utställare och engagerade besökare med gemensamma intressen för branschen knyter nya kontakter och gör affärer. Boka din monteryta idag, eller skicka in en intresseanmälan.

Glad klädutställare samtalar med en kund som har ryggen vänd emot henne

Vad säger våra utställare?

Läs mer om vad våra tidigare utställare säger om sitt deltagande på Allt för Hälsan och varför de väljer att komma tillbaka och ställa ut igen.

Produktområden. Bild från träningsområdet där en kvinna gör jägarställning

För bokade utställare

I utställarportalen hittar du all information du behöver inför ditt deltagande på Allt för Hälsan.

Allt för Hälsans säljare

Tveka inte att kontakta vår säljare vid frågor.

Bild på säljare Camilla Malmström

Sales Manager

Camilla Malmström

Skicka e-post
+46 8 749 43 50