Välkommen till Allt för Hälsan

Vi ses på Allt för Hälsan

Välkommen på höstens härligaste event 8-10 november.

Inspireras och möt likasinnade! På Allt för Hälsan ligger fokus på träning, kost, yoga, skönhet, återhämtning och personlig utveckling för att hjälpa dig skapa ett hälsosamt och energirikt liv. Kom omklädd och hitta din tränings- eller yoga form. Lyssna på experter, forskare och profiler från någon av våra scener. Få expertis och mässerbjudanden hos våra utställare. En plats för inspiration, insikter och fantastiska möten. En plats för dig. Välkommen!

Och som vanligt går vi tillsammans med Sthlm Food & Wine och Bak & Choklad! En riktig panghelg – på Stockholmsmässan såklart!

START Allt för Hälsan Nästa genomförande av Allt för Hälsan är 8-10 november. Här kan du göra din intresseanmälan direkt till oss så kontaktar vi dig inom kort. Här finns även prisuppgifter och mer information för dig som är intresserad av att delta. Välkommen att boka din monter!

Save the date

Boka in Allt för Hälsan i kalendern 8-10 november. 

En röd ruta med texten allt för hälsan i gult. Färgglatt rutmönster runtomkring blandat med bilder som visar tidigare genomföranden av Allt för hälsan

Upptäck Allt för Hälsan

Besök vår inspirationssida för att ta del av vad som hänt på Allt för Hälsan tidigare år.

Glad ung tjej i monter ler mot kameran

Varför ställa ut?

Läs mer om Allt för Hälsan och fördelarna med att ställa ut.

Bli utställare på Allt för Hälsan

Bli utställare

Bli utställare på Nordens ledande livsstilsmässa inom hälsa.

Glad klädutställare samtalar med en kund som har ryggen vänd emot henne

Träffa våra utställare

Läs intervjuer med nöjda och återkommande utställare för få veta mer om varför de väljer att ställa ut på Allt för Hälsan.