Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Access Consciousness

Vi finns i monter A22:30

Hitta oss på kartan

Access Consciousness®

Access Consciousness är en samling livsförändrande verktyg och tekniker som har växt fram under de senaste 25 åren. Det är kraftfulla och praktiskt inriktade steg-för-steg-processer som gör dig mer medveten i ditt liv så att du kan se nya möjligheter bortom de barriärer som hindrar dig och börja använda din egen förmåga att skapa ditt liv så som du önskar.

Verktygen har bidragit till att förändra livet för tiotusentals människor över hela världen och de kan användas av alla, oberoende av kultur och religion. Access Consciousness handlar inte om att lära ut ny eller annans sanning, utan om att ge dig kraft att få tillgång din egen medvetenhet så du kan välja vad som är sant för dig och vad du vill bidra med i världen.

Grunden i Access Consciousness är Access Bars® – en enkel och effektiv kroppsprocess som idag erbjuds i över 173 länder av över 3500 kursledare. Under en Access Bars-behandling berörs 32 energipunkter på huvudet vilket frigör tankar och känslor som håller oss fast i gamla mönster som hindrar oss från att välja det som berikar våra liv. Access Bars® har hjälpt tusentals till stora förändringar vad gäller t.ex. sömn, vikt, sex, relationer, ångest och mycket mer. Efter behandlingar upplever många ett ökat lugn, en ökad glädje och en ökad känsla av närvaro i sin vardag. Metoden är så enkel att vem som helst kan lära sig att ge Access Bars.

Under mässan kan du prova på Access Bars i vår monter A22:30.

Access Consciousness startades 1990 av Gary Douglas. De senaste 16 åren har Gary utvecklat Access Consciousness i samarbete med Dr. Dain Heer. Access Consciousness erbjuds bland annat via kurser, böcker och enskilda konsultationer. Det finns en serie grundkurser men också en mängd kurser inom olika specialområden.

Mer info:

www.accessconsciousness.se

www.accessconsciousness.com

www.garymdouglas.com

www.drdainheer.com

www.beingyouchangingtheworld.com

Video

Kategorier

Access Consciousness

406 Present street

TX 77477 Stafford

Tel: 0705560181

Lisa@egentid.se

Program

Mässerbjudande