Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Hur svårt kan det vara att bara vara du?

2016-11-26 16:00 - 16:30

Lokal Inspirationsscenen

Access Consciousness

Hur svårt kan det vara att bara vara du?

Har du ofta fått höra att du borde lugna ner dig, göra mindre och ta det lite lugnt? Eller är du den som suckar åt den där jobbiga människan som bara sprudlar av energi? Har du tappat bort dig själv i stress och ändlösa försök att hinna med och undrar var du själv tog vägen?

De flesta av oss känner igen känslan när allt flyter och lätt faller på plats. Och önskar vi hade mer av den! Tänk om det finns sätt att skapa och få saker gjorda i ett kaos som blir kreativt och skapar glädje och MER energi, istället för en kamp som tröttar ut? Tänk om det är enklare än du tror och DU är nyckeln?

Monica Lundin lever ett aktivt liv som ensamstående 3-barnsmamma, entreprenör, politiker, investerare och Access Consciousness® Facilitator. Monica handleder och utbildar människor och företag genom att vara en katalysator för förändring och genom att skapa utrymme för annorlunda möjligheter. Hon är aktiv i svensk politik, både lokalt och nationellt, med många förtroendeuppdrag och styrelseuppdrag som följd. Monica beskrivs ofta som en pragmatiker, dynamo och Duracellkanin.

Föredragshållare: Monica Lundin

Foto: Stephanie Richardson