Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Det perfekta livet – en lögn?

2016-11-26 14:30 - 15:00

Lokal Inspirationsscenen

Access Consciousness

Vad skulle hända om du omfamnade dig själv, även med alla dina defekter och brister? Om du slutade gömma det som inte ”borde” finnas, men som ändå finns. Om du var DU - i total flawsomeness! Och var stolt över det.

Vi tror att ingen är perfekt, och alla är flawsome!

Möt Hanna & Lisa som har slutat döma och gömma de delar av sig själva som ligger utanför den perfekta normen. Och därmed har mycket roligare i livet! De inspirerar, bjuder på sig själva och ger verktyg och att skapa ett liv bortom perfektionen, bortom andras dömanden och förväntningar – ett liv fyllt av nyfikenhet, energi, glädje och oändliga möjligheter.

It’s time to be flawsome!

PS: Missa inte Lisas bok: I Was Supposed to Be Happy – en självutlämnande berättelse som inspirerar och visar en kvinnas mod att se sina rädslor och sin osäkerhet i vitögat.

Lisa Henriksson är författare och Access Consciousness® Facilitator. Hon driver Egen tid – ett företag med hjärta och mål att inspirera människor att bli mer av sig själva.

Hanna Valdevi är ledartränare, ICF coach och Access Consciousness Facilitator®. Hon driver Excelleragruppen, ett företag med fokus på individ- och organisationsutveckling inom näringslivet. Hanna drivs av att få människor att lyfta – på alla plan!

Föredragshållare: LIsa Henriksson och Hanna Valdevi