Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

Smärta – ett nödvändigt ont eller en värld av möjligheter?

2016-11-27 12:00 - 12:30

Lokal Inspirationsscenen

Access Consciousness

My Södergren levde livet. Hon reste världen runt som framgångsrik föreläsare och coach och gav människor verktyg att hitta sin egen kraft att förändra. Tills allt tog abrupt slut. Plötsligt kunde hon inte sitta, stå eller ligga utan att intensiva nervsmärtor plågade hennes kropp. Efter nio månader i konstant smärta kom My ingenstans och hon hade gått i personlig konkurs. Då ville hon inte leva längre.

Så en dag försvann smärtan inom loppet av några timmar. Hur var det möjligt? Att säga att hon valde det låter ju alldeles för enkelt…

Lyssna till Mys spännande berättelse, hennes utmanande frågor och insikter om hälsa. Kan smärta vara något mer än vi bestämt att det är? Kan det som pågår i din kropp bidra och leda till insikter och nya val som kan förändrar allt.

My Södergren har en bakgrund som modell, programledare och TV-producent och är idag en internationell föreläsare, coach, fotograf och videoproducent. My har en unik kapacitet att facilitera och inspirera grupper och individer till ökad närvaro, kraft och förmåga att förändra. My jobbar som konsult och som kursledare för Access Consciousness®.

PS. Föreläsningen kommer även sändas live online.

Föredragshållare: My Södergren