Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

alt

My spirit yoga och känslohantering

2016-11-26 14:30 - 15:00

Lokal Yogascenen

LivsHälsa

Föredraget handlar om My Spirit yoga och känslohantering!

Om du är bra på att hantera känslor så ska du INTE komma på detta föredrag. Men tycker du det är jobbigt med oro, ångest, rädslor, ilska skuld och skam är du VARMT VÄLKOMMEN;)))

OM:
My Spirit Yoga ~ är en holistisk yogaform som omfattar medvetandeutveckling, yogafilosofi, balanserande övningar, ljudning och personlig utveckling.
Övningarna har medicinsk effekt då de påverkar nervsystemets sympatiska och parasympatiska delar och är fokuserade på att förena höger och vänster hjärnhalva, tona upp nervsystemet, frigöra stress och bidra till ökad kroppsmedvetenhet.
Vid ett genererande My Spirit yogapass har du inspirerats, nått någon insikt, frigjort livsenergin och har känslan av lugn och att vara tillbaka till dig själv.
Det unika med My Spirit yoga är helhetstänket, känslomedvetenheten och kroppstoningen /ljudandet.

My Spirit yoga utgår ifrån klassisk Raya yoga, Hatha yoga och Patanjali yoga sutras, Rishi Astanga Yoga i kombination med förberedande övningar, rörelser, andnings- och energiövningar, guidade meditationer och yogapsykologi.

Intoning med ljud och toner används fristående samt i kombination med övningarna som ett verktyg för att samla gruppen, öka närvaron och stödja individen att gå djupare in i kroppen.

Minanda Fritz är grundaren av My Spirit Yoga, hon har utövat yoga sedan 1986 och undervisat aktivt sedan 1993. Hon är bland annat utbildad inom Rishi Astanga Yoga. Sedan 2003 bedriver hon My Spirit yogalärarutbildning. För Minanda är yoga så mycket mer än gymnastiska övningar. Det är en helhets- förståelse för människan, ett sätt att se på världen och ett sätt att leva. Läs mer på www.myspirityoga.se och www.livshalsa.se

www.myspirityoga.se »
www.livshalsa.se »

Föredragshållare: Minanda Fritz