Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Pratbubblan presenterar: livepoddar och årets hälsoböcker

En nyhet på årets Allt för Hälsan är Pratbubblan - en uppgradering av den scen som vi tidigare kallade för Boktorget. Här kommer det hända grejer! Vi kan för året stolt presentera de podcastinspelningar som kommer att ske på scenen av några av Sveriges största hälsopoddar. På lördagen spelar Lovisa "Lofsan" Sandström in Träningspodden med hemlig gäst och på söndagen möts Anna Benson och Pamela Andersson Alselind i ett samtal under inspelningen av Cancerpodden. På scenen på lördagen pratar Sofie och Ida från populära Ångestpodden med Terese Alvén och föreningen Frisk & Fri om att bli frisk efter en ätstörning. Sunshinepodden som drivs av Sveriges största kvinnliga nätverk, 4good, gör en inspelning per dag på scenen med spännande gäster som Paolo Roberto, Ulrika Davidsson och Anna Sunneborn.
 
De populära författarintervjuerna blir kvar, i år har vi flera spännande namn som Carolina Klüft och Sanna Bråding samt träningsprofiler som Sofia ”PT-Fia” Sjöström Ståhl, Lovisa ”Lofsan” Sandström, Terese Alvén och Malin Nylén. Alla har gett ut böcker under året och gästar scenen under de tre dagarna.

Livsstilsforskare Mai-Lis Hellenius och Carl-Johan Sundberg, även han professor från KI, återfinns båda i programmet. Anders Hansens bok Hjärnstark har fått mycket uppmärksamhet på sista tiden och självklart är Anders på Allt för Hälsan och föreläser om detta spännande ämne.

I anslutning till Pratbubblan ligger bokshopen där du kan köpa författarnas böcker och i området hittar du 4good och the Networking Zone, dit gästerna på Pratbubblan kommer efter sina scenföredrag för att signera böcker och mingla med er besökare.

Läs hela vårt program här »

I café Pratbubblan kan du köpa en hälsosam lunch eller en god kopp kaffe och koppla av för en stund.

Välkommen!