Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre.

Hälsokostjättar i unikt samarbete

För första gången någonsin har Sveriges två största hälsokostkedjor, Life och Hälsokraft, gått ihop för ett samarbete – på Allt för Hälsan. Vi kan stolt presentera att båda kedjorna kommer att finnas på plats på mässan tillsammans med några av de ledande leverantörerna av hälsokost.

Initiativtagaren till samarbetet är wellnessportalen och tidningen Kurera som själva också kommer att finnas på plats. På en drygt 1 500 kvadratmeter stor yta kommer Green Room att skapas, där Life och Hälsokraft kommer att finnas på plats tillsammans med flera leverantörer inom branschen. På området kommer det att bjudas på aktiviteter, mässerbjudanden, produktnyheter och expertrådgivning om allt inom hälsa och kost.

I och med samarbetet ser de dagliga konkurrenterna Life och Hälsokraft istället varandra som kollegor. På mässan vill de tillsammans erbjuda Sverige det bästa på marknaden och visa för alla besökare vad deras bransch står för. 

Allt för Hälsan är extremt glada över att Life och Hälsokraft skapar ett samarbete hos oss och vi är stolta över att få vara med och bidra till att långsiktigt skapa ett mer välmående och friskare Sverige.  

Läs hela pressmeddelandet här »